La Nocturna 2019

header_lanocturna

 Tracks de la pedalada

Aquests són els tracks de la ruta per on passarà la pedalada d’enguany. Per a descarregar-los heu de clicar sobre l’enllaç que us portarà a la fitxa del Wikiloc, i des d’allà, veureu el botó per a poder-los descarregar amb el format que vulgueu.

 

Gràfiques de desnivell

Aquestes són les gràfiques de desnivell per a la pedalada d’enguany:

Recorregut llarg / difícil (40km, 1.100m+)

perfil_llarga

Recorregut curt / fàcil (34km, 780m+)

perfil_curta

 

Benvinguts!

Un any més, i ja en van disset, torna la Pedalada Nocturna a Castellbisbal.

Com cada any amb el canvi d’hora, ens tornarem a queixar perquè es fa fosc massa aviat. Ens atraparà el record de les llargues tardes d’estiu… però enmig d’aquesta enyorança, rebrotarà de nou la nostra il·lusió perquè és temps de btt… i és temps de btt a les fosques!!!

Puntuals a la cita, aquest any us hem preparat una nocturna amb la mateixa filosofia de sempre, però, com no podria ser d’una altra manera, plena de novetats: de camins inèdits, de corriols “clàssics”, dels companys de sempre, de companys nous, de fang o de pols, de torrents secs o de rieres cabaloses, … mica en mica, la nocturna es va fent gran (d’edat i participants) … l’estem fent gran entre tots, perquè de tots intentem aprendre, escoltar i disposar.

Ja sabeu que en aquesta nocturna hi teniu cabuda tots els amants de la bici, des dels més experts i exigents als menys entrenats i experimentats. Tots hi trobareu el recorregut que s’adapti a les vostres expectatives. Aquesta és la filosofia de la nostra pedalada; sense cronòmetres, sense classificacions, sense premis, per a tothom …. per a tothom a qui li agrada la bici, cuidar del nostre entorn i viure lluny de les presses, tindrà temps també de fer unes torrades a la vora del foc amb els seus amics quan acabi la pedalada.

Ens farà molta il·lusió si veniu el proper 9 de novembre a gaudir amb nosaltres.

Aquest any hem optat per fer una pedalada low-cost perquè tothom s’animi a venir i a gaudir-ne. Hem reduït els preus de les inscripcions substancialment i no hi haurà obsequi com els altres anys, però hi seguirà havent sopar per a tots els participants a l’arribar, així com els avituallaments de cada any.

Si vols venir amb la família o amics, ells també podran gaudir del sopar només per 6€.

Si tens alguna intolerància alimentària pots contactar amb nosaltres al correu de info@cccastellbisbal.cat abans del dia 8 de novembre i ho tindrem en compte a l’hora de preparar els avituallaments i sopar.

* Properament publicarem més informació sobre els 2 recorreguts de la pedalada. Us informarem a través de les xarxes socials i en aquest mateix lloc web, encara hi estem treballant…

 

Circuit infantil

Recordeu que hi haurà un circuit infantil pels menuts de la família, al mateix lloc on hi haurà instal·lada la sortida i l’arribada.

Abans de començar La nocturna, s’obrirà un circuit tancat d’habilitats, al parc, que estarà funcionant mentre la Pedalada Btt Nocturna Castellbisbal estigui en marxa.

Hi haurà 2 circuits infantils:

 • Un circuit sense obstacles pensat pels més petits.
 • Un circuit d’habilitat amb obstacles pels més grans.

Altres informacions:

 • L’ús del casc serà obligatori.
 • Els nens han de venir acompanyats d’un adult.

 

Inscripcions

Els preus de les inscripcions a la pedalada nocturna són:

 • 15€ Federats de la Federació Catalana de Ciclisme i UCI.
 • 20€ No federats.

Per a poder-te inscriure ho pots fer seguint el següent enllaç.

El mateix dia de la pedalada, a partir de les 16h es podran fer inscripcions al mateix lloc de la sortida (si encara hi ha inscripcions obertes), encara que el preu serà de 20€ pels federats i de 25€ pels no federats. També es podran recollir els dorsals els que ja estan inscrits.

El número màxim d’inscripcions serà de 300.

 

Horaris

 • Retirada de dorsals i verificació de llums: de 16:00 h a 17:30 h.
 • Sortida de la pedalada: 18 h.
 • Botifarrada per a tots els participants que vagin arribant: a partir de les 21h aproximadament.
 • Tancament de l’arribada: 23h.

 

Lloc de sortida

Parc Folch i Torres de Castellbisbal

 

Com arribar-hi

 • Autovia A2: sentit Lleida. Sortida Castellbisbal-Polígons Industrials.
 • Autopista AP7: enllaçant amb la carretera C1413a que uneix Molins de Rei i Sabadell.
 • Carretera C243c (que uneix Terrassa i Martorell): prenent la carretera B151 que porta a Castellbisbal.

 

Reglament

 • La pedalada de Castellbisbal és una pedalada popular i per tant no competitiva. Tot i això el recorregut té una dificultat mitjana que requereix un mínim entrenament.
 • És obligatori l’ús del casc.
 • Cal dur la il·luminació adequada.
 • El recorregut estarà senyalitzat, però no estarà tallat al trànsit. Cal doncs que respecteu les normes bàsiques de circulació. Igualment sempre s’hauran d’obeir les ordres de la policia o de l’organització, tant abans com en el decurs de la prova. En els encreuaments de carreteres tenen preferència els vehicles a motor que hi circulin.
 • L’organització no es farà responsable dels accidents que puguin patir els participants ni dels danys que puguin ocasionar. Cada participant haurà d’assumir la responsabilitat dels seus actes, ja sigui per acció o omissió.
 • Respecteu l’entorn, no llenceu brossa de cap mena.
 • Un cop finalitzada la pedalada hi haurà sopar per a tots els participants.
 • Els participants menors de 18 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult que se’n farà responsable o hauran de portar el mateix dia de la prova una autorització del pare/mare/tutor del menor.
 • En cas de mal temps o per causes majors, l’organització decidirà moments abans de l’hora de sortida si la prova es celebra. Si s’opta per la suspensió no es retornaran els diners de la inscripció.
 • El recorregut estarà totalment senyalitzat i es considerarà fora de la pedalada qui se n’aparti, l’abandoni o no passi per tots els controls establerts.
 • Hi haurà punts de control de pas i temps per al recorregut llarg

 

Fotos

Aquí pots veure els àlbums de fotos de les edicions anteriors: